Photo: Getty Images

20 червня у Франкфурті відбувся матч 2-го туру групи C Євро-2024 між збірними Данії та Англії. Поєдинок завершився результативною нічиєю 1:1, що додало інтриги у боротьбу за вихід з групи.

Швидкий початок від Англії

Збірна Англії активно розпочала матч, і вже на 18-й хвилині зірковий форвард Гаррі Кейн відкрив рахунок. Його удар після точної передачі став несподіванкою для данського голкіпера, і м'яч впевнено опинився в сітці воріт.

Відповідь Данії

Але Данія не залишилася в боргу. На 35-й хвилині півзахисник Мортен Юльманн зрівняв рахунок, відправивши м'яч у ворота суперника красивим ударом здалеку. Це був момент, який запам'ятається надовго, адже гол Юльманна став справжнім шедевром.

Тактична боротьба

Протягом усього матчу команди демонстрували високу тактичну грамотність. Англія намагалася контролювати гру через володіння м'ячем, тоді як Данія робила ставку на швидкі контратаки. Обидві команди мали кілька небезпечних моментів, але голкіпери діяли бездоганно.

Цитати гравців

"Ми мали шанси збільшити рахунок, але не реалізували їх. Важливо, що ми взяли хоча б одне очко", – сказав після матчу Гаррі Кейн.

"Гол був чудовим, але ми прагнули перемоги. Вірю, що наступні матчі принесуть нам більше успіху", – зазначив Мортен Юльманн.

Значення результату

Ця нічия залишає обидві команди у боротьбі за вихід з групи. У групі C також грають Словенія та Сербія, і кожне очко може виявитися вирішальним. Наступні матчі обіцяють бути не менш напруженими та захоплюючими.

Редактор: Яна Давидюк