Photo: Getty Images

Конор МакГрегор змушений відкласти повернення через травму

"МакГрегор vs. Чендлер буде перенесено на пізніший термін цього року. Бій відкладено, оскільки МакГрегор отримав травму перед прес-конференцією в Дубліні минулого тижня. Всі залучені сторони - UFC, МакГрегор, Paradigm - зробили все можливе, щоб врятувати ситуацію."

Нові можливі дати бою

Конор МакГрегор мав повернутися в октагон наприкінці цього місяця на головній події UFC 303 в Лас-Вегасі. Проте, через травму, він вперше в кар'єрі був змушений знятися з бою. UFC поки що не оголосили нову дату, але є надія на проведення бою до кінця вересня.

Ймовірні сценарії

UFC мають два вільних вікенди в серпні, один з яких припадає на 31 серпня, одразу після їхнього пертського Pay-Per-View 17 серпня. Якщо бій буде перенесено на вересень, найбільш ймовірною датою є 17 вересня, коли в Лас-Вегасі відбудеться UFC 306 на арені Sphere. МакГрегор вже висловив своє бажання битися в цьому місці.

Плани на майбутнє

МакГрегор, який не виходив на ринг після перелому лівої ноги майже три роки тому, планує провести три бої цього року: у червні, вересні та грудні. В інтерв'ю The MacLife він зазначив, що вересневий бій, можливо, відбудеться на День незалежності Мексики, і він не виключає можливості бою з Нейтом Діазом.

Висновок

Травма МакГрегора стала неприємним сюрпризом для фанатів, але UFC робить все можливе, щоб організувати його повернення в октагон якнайшвидше. Чи зможе "Ноториус" знову підкорити октагон і повернути собі колишню славу, покаже лише час.

Редактор: Яна Давидюк