Photo: Getty Images

Матіас повертається додому

Субріель Матіас, відомий своїм потужним ударом, готовий захищати титул IBF у суперлегкій вазі проти небезпечного суперника Ліама Паро 15 червня у Порто-Рико. Матіас (20-1) здобув титул у 2023 році та вперше за чотири роки виступатиме перед рідною публікою.

"Паро - воїн, і у нього є свій набір навичок. Він може стояти і обмінюватися ударами", - сказав Матіас.

Випробування для Паро

Ліам Паро (24-0), австралієць зі значним послужним списком, вперше виступатиме у Порто-Рико. В його активі 15 перемог нокаутом, і він виграв два останні бої потужними ударами. Це буде серйозне випробування для обох боксерів, і фанати очікують на захоплююче видовище.

Підтримка місцевих бійців

Крім головного бою вечора, на рингу з'являться кілька місцевих бійців та колишніх претендентів на титул.

Анхель Фієрро проти Альфредо Сантьяго

Анхель Фієрро (22-1-2) зустрінеться з Альфредо Сантьяго (14-2) у суперлегкій вазі. Фієрро не програвав з 2020 року, тоді як Сантьяго спробує покращити свою статистику після трьох поразок у останніх чотирьох боях.

Янкіель Рівера проти Віктора Ефраіна Сандовала

Янкіель Рівера (5-0), бронзовий призер Панамериканських ігор 2019 року, зустрінеться з досвідченим Віктором Ефраіном Сандовалом (37-4), який має 23 перемоги нокаутом.

Стефані Пінейро Акіно проти Діани Тапії Кастро

Стефані Пінейро Акіно (6-0) спробує продовжити свою безпрограшну серію в бою проти Діани Тапії Кастро (7-1), яка виграла останні чотири поєдинки.

Джейв'єр Сінтрон проти Карлоса Мухіки

Джейв'єр Сінтрон (11-1) повертається на ринг після п'ятирічної перерви, щоб зустрітися з Карлосом Мухікою (8-5), який програв останні три бої.

Кевін Гонсалес проти Кенні Демесілло

Кевін Гонсалес (26-1-1) прагне повернутися до перемог після поразки в грудні. Його суперником стане Кенні Демесілло (17-7-2), який має десять перемог нокаутом.

Вільям А. Ортіс-Рівера проти Карлоса Міцаела Хіменеса Васкеса

Вільям А. Ортіс-Рівера (5-0) зустрінеться з Карлосом Міцаелом Хіменесом Васкесом (6-2) у суперлегкій вазі. Ортіс-Рівера має чотири перемоги нокаутом, тоді як Васкес виграв три останні бої.

Нельсон Буксо Лозада проти Алекса Паллетта

Нельсон Буксо Лозада (2-0) спробує продовжити свою переможну серію проти Алекса Паллетта (1-0).

Підсумки та прогнози

Бій Матіаса і Паро обіцяє бути яскравим і напруженим. Обидва боксери мають чималий досвід і силу, що обіцяє захоплююче видовище для фанатів. Хто вийде переможцем, покаже лише час.

Редактор: Яна Давидюк