Photo: Getty Images

Дабровскі та Рутліфф виходять у фінал Eastbourne після напруженого матчу

Канадська тенісистка Габріела Дабровскі та її напарниця з Нової Зеландії Ерін Рутліфф продемонстрували справжній клас у півфіналі турніру Eastbourne, здолавши іспансько-японський дует Крістіна Букса та Макото Міномія. Після напруженої боротьби, матч завершився з рахунком 6-7(2), 6-4, 10-8 на користь Дабровскі та Рутліфф.

"Ми знали, що матч буде важким, але ми залишилися зосередженими і боролися до кінця", — заявила Дабровскі після перемоги.

Напружений старт і драматичний фінал

Перший сет видався дуже рівним. Букса та Міномія змогли вирвати перемогу на тай-брейку, завершивши його з рахунком 7-6(2). Такий початок налаштував глядачів на справжню тенісну драму. Проте у другому сеті все змінилося. Єдина втрата подачі зі сторони Букси та Міномії дозволила Дабровскі та Рутліфф вирівняти рахунок, вигравши сет 6-4.

Тай-брейк як вирішальний момент

У вирішальному тай-брейку напруга досягла піку. Обидві пари демонстрували неймовірну витривалість та майстерність, але Дабровскі та Рутліфф змогли витримати натиск та закінчити матч з рахунком 10-8. Цікаво, що Букса та Міномія мали більше шансів на брейк — 11 проти 7 у їхніх суперниць, але реалізували лише один.

Букса готується до Олімпіади

Попри поразку, Крістіна Букса має позитивний настрій, адже вона буде представляти Іспанію на майбутніх Олімпійських іграх. Вона виступатиме як в одиночному розряді, так і в парі з Сарою Соррібес.

"Цей матч був чудовою підготовкою до Олімпіади. Я вірю, що наші зусилля принесуть плоди", — прокоментувала Букса.

Після такого напруженого півфіналу, фінал обіцяє бути не менш захоплюючим. Чи зможуть Дабровскі та Рутліфф продовжити свою переможну серію? Відповідь на це питання ми дізнаємося зовсім скоро.

Редактор: Яна Давидюк