Photo: Getty Images

Роберт Уіттакер готовий до нового виклику

Роберт Уіттакер знову опиняється в центрі уваги, цього разу на турнірі UFC Саудівська Аравія. Після несподіваного зняття з бою Хамзата Чімаєва через важку хворобу, Уіттакеру доведеться зустрітися з новим суперником – Ікрамом Аліскеровим.

Історія Уіттакера

Уіттакер, який має рекорд 25-7, виграв турнір The Ultimate Fighter у 2012 році і згодом став чемпіоном UFC у середній вазі. Проте, втративши пояс у 2019 році в бою проти Ізраїля Адесан'ї, він зміг повернутися і виграти три поєдинки поспіль, але знову програв у реванші в 2022 році. З того часу його результати – 2 перемоги і 1 поразка.

"Не було багато імен, які б погодилися на бій на такому короткому терміні. Я розумію, наскільки небезпечний Ікрам. Він нічого не втрачає і має все, щоб виграти," - сказав Уіттакер.

Погляд на Ікрама Аліскерова

Ікрам Аліскеров (15-1) – семикратний золотий медаліст із самбо, який програв лише один раз у своїй кар'єрі, і це було саме Чімаєву у 2019 році. Після тієї поразки Аліскеров виграв сім боїв поспіль і зараз має рекорд 3-0 в октагоні UFC. Він сподівається здивувати світ, перемігши колишнього чемпіона.

Де і коли дивитися

Турнір UFC Саудівська Аравія відбудеться в Kingdom Arena у Ріяді, Саудівська Аравія, 22 червня. Початок головного кард – о 3 годині дня за східним часом. Бій між Уіттакером і Аліскеровим очікується приблизно о 7 годині вечора за східним часом.

Як дивитися

Попередні бої можна дивитися на ESPN+ з 12 години дня за східним часом. Головний кард буде транслюватися на ABC та ESPN+ у США, а також на TNT Sports у Великій Британії.

Редактор: Яна Давидюк