Photo: Getty Images

Колишній головний тренер харківського «Металіста» Олександр Севідов висловив свою думку про гру півзахисника «Шахтаря» Георгія Судакова на Євро-2024. На думку Севідова, Судаков не зміг показати свій максимальний потенціал на цьому турнірі.

Севідов про виступ Судакова на Євро-2024

"Я взагалі не побачив Судакова на цьому Євро. Але якби Ребров не казав, що Судаков на полі може робити все, якби Ребров не казав, що Судаков може обіграти будь-яку команду... якби не казали, що він – ціль №1 у всіх ведучих клубів Європи. Судаков зіграв нижче своїх можливостей і я не розумію через які причини", – зазначив Севідов.

Розчарування від гри Судакова

Севідов підкреслив, що очікування від Судакова були дуже високими, особливо після слів тренера збірної України Сергія Реброва. Проте, реальність на полі виявилася іншою. Георгій не зміг продемонструвати свої найкращі якості, і це стало однією з причин невдачі України на турнірі.

Проблеми збірної України

Раніше спортивний експерт Заховайло також висловив свою думку про причини невдачі збірної України на Євро-2024, назвавши двох футболістів, які, на його думку, підвели команду. Ці критичні зауваження додають ще більше драматизму до ситуації навколо виступу української збірної.

Що далі для Судакова?

Виступ Судакова на Євро-2024 може вплинути на його майбутнє в «Шахтарі» та можливі трансфери до європейських клубів. Попри критику, молодий півзахисник має всі шанси виправити свою гру та довести свою цінність на полі. Майбутні матчі покажуть, чи зможе Судаков повернути довіру тренерів та вболівальників.

Редактор: Виталина Пацкан