Photo: Getty Images

Манчестер Юнайтед ставить на молодь: Хойлунд, Гарначо та Мейну залишаться в клубі

Манчестер Юнайтед прийняв рішення не продавати трьох своїх перспективних гравців цього літа. Власники клубу повністю підтримують головного тренера Еріка тен Гага, незважаючи на невдалий сезон.

"Це багато говорить про те, що, окрім невеликої групи, до якої входять Хойлунд, Алехандро Гарначо та Коббі Мейну, Юнайтед прийматиме пропозиції щодо більшості гравців свого складу."

Новий сезон - нові можливості

Після тривалих спекуляцій щодо майбутнього Еріка тен Гага, команда ІНЕОС під керівництвом Сера Джима Реткліффа провела огляд сезону та дійшла висновку, що голландець - найкраща кандидатура для продовження роботи в клубі. Незважаючи на невдалий сезон, перемога в Кубку Англії над Манчестер Сіті та відсутність якісних альтернатив забезпечили Тен Гагу ще один рік на Олд Траффорд.

Ключові гравці залишаються

Рішення залишити Расмуса Хойлунда, Алехандро Гарначо та Коббі Мейну було прийнято з метою будувати майбутнє клубу навколо цих молодих талантів. У минулому сезоні ці гравці стали яскравими зірками в складі команди, що не могла похвалитися стабільними результатами. Тен Гаг має намір продовжити традицію Манчестер Юнайтед, довіряючи молодим гравцям.

Трансферні плани та нова стратегія

З новим керівництвом очікується значна чистка складу, оскільки клуб планує заробити необхідні кошти на нові трансфери. Вже відомо, що Антоні Марсьяль та Рафаель Варан покинуть клуб після закінчення контрактів. Цікаво, що навіть такі зірки, як Маркус Рашфорд та капітан Бруну Фернандеш, не застраховані від можливих трансферів, якщо це буде вигідно для клубу.

Новий підхід до рекрутингу

Тен Гаг отримає роль головного тренера, тоді як спортивний директор займатиметься рекрутингом, а технічний директор Джейсон Вілкокс визначатиме стиль гри. Такі зміни в структурі клубу обумовлені неуспішними трансферами останнього часу, такими як Антоні та Мейсон Маунт. Новий підхід має на меті забезпечити більш виважений та стратегічний підхід до формування складу.

Редактор: Эмилия Морозова