Хабіб Нурмагомедов, легендарний боєць UFC, зіткнувся з серйозними фінансовими проблемами. Російський уряд заморозив його банківські рахунки через нібито борг у розмірі $3,3 мільйона, що еквівалентно 300 мільйонам рублів.

Фінансові труднощі після завершення кар'єри

Після завершення кар'єри з непереможним рекордом 29-0, Нурмагомедов зосередився на розвитку бізнесу та тренерській діяльності. Однак, за останній час його фінансове становище значно погіршилося, що призвело до втрати деяких бізнесів.

Обвинувачення у несплаті податків

Російська податкова служба виявила "невідповідності" у податкових деклараціях Нурмагомедова, що стало причиною повномасштабного розслідування. В результаті, уряд вирішив заморозити всі його банківські рахунки, включаючи особисті, доки триває слідство.

Реакція з боку Нурмагомедова

"Інформація про податковий борг неточна. Хабіб продовжує займатися бізнес-проектами та розвивати їх", - заявили представники Нурмагомедова.

Коментар Конор Макгрегора

Не залишився осторонь і Конор Макгрегор, давній суперник Нурмагомедова, який відреагував на ситуацію в своєму акаунті X:

"Я чув, що тепер він портативний туалет в Дубаї."

Майбутнє Нурмагомедова

Попри фінансові труднощі, Нурмагомедов продовжує підтримувати свого підопічного Іслама Махачева, який готується до боїв у листопаді. Чи повернеться Хабіб у куток свого учня на наступному поєдинку, залишається під питанням.

Редактор: Эмилия Морозова